Meniu
Autentificare
Căutare
Cine suntem?

  Suntem nationalisti si crestini, dragostea fata de Dumnezeu si fata de neamul nostru sunt singurele puncte dupa care ne orientam. Cei mai multi suntem tineri, unii suntem mai in varsta, insa suntem oameni care ne confruntam cu aceleasi probleme ca si voi. Intelegem bine necazurile cu care se confrunta romanii, caci si noi ne luptam cu ele.
  Ne-am propus sa nu ne dam niciodata batuti si ne-am unit sa luptam contra celor ce sa fac responsabili de procesul de distrugere a tarii si a neamului nostru. Poate ca nu putem face multe la ora actuala, dar credem cu tarie ca viitorul ne apartine. Orice drum de 1000 de kilometri incepe cu primul pas. Orice obstacole ni se ivesc inainte, impreuna, uniti vom trece de ele.
  Dorim prin acest site sa facem cat mai cunoscute opiniile noastre si lupta noastra, sa aparam valorile si credinta noastra, tot ce e sfant si ce mass-media, politicienii si toti cei care au sentimente anti-romanesti batjocuresc in aceasta tara.
  Toti cei ce simt ca noi, toti cei ce vor sa schimbe ceva in Romania dar se vad singuri, sunt bineveniti sa ni se alature. Impreuna suntem mai puternici, doar uniti putem aduce niste schimbari radicale atat de necesare in societatea romaneasca.

Pentru a salva Statul si Neamul Romanesc de la disparitia ordonata de artizanii globalizarii, 
Noua Dreapta militeaza pentru:

1. Apararea caracterului national, suveran, independent, unitar si indivizibil al Statului Roman. Eradicarea uricaror forme de separatism etnic sau teritorial.
2. Reintregirea Patriei prin unificarea celor doua state romanesti, Romania si Republica Moldova.
Denuntarea tratatului cu Ucraina si readucearea, pe cale pasnica, in granitele Statului Roman a nordului Bucovinei si sudului Basarabiei, a tinuturilor Herta, Hotin si a Insulei Serpilor.
3. Stoparea declinului demografic care ameninta viitorul Natiunii Romani si promovarea unei politici de crestere a natalitatii.
4. Repatrierea tuturor romanilor care si-au parasit tara si familiile din cauza saraciei, prin facilitati la recalificare, angajare si scutirea de taxe si impozite la deschiderea unei afaceri in Tara.
5. Alocarea unor procente mai mari din Produsul Intern Brut (PIB) pentru domeniile vitale pentru prezentul si viitorul Neamului Romanesc: Sanatate, Educatie, Cercetare, Aparare.
6. Favorizarea legislativa a investitorilor autohtoni si a capitalului romanesc si limitarea monopolului exercitat de companiile multinationale.
7. Eliminarea monopolului bancilor straine in sectorul bancar romanesc.
8. interdictia companiilor si cetatenilor straini de a cumpara terenuri agricole. Evitarea riscului ca aceastia sa devina in scurt timp proprietari majoritari in propria noastra Tara.
9. Lichidarea datoriei externe si inlaturarea dictaturii Fondului Monetar International si a Bancii Mondiale.
10. Pastrarea monedei nationale si abandonarea trecerii la Euro, o moneda fara popor si fara viitor.
11. Abandonarea procesului de aderare a Romaniei la UE si promovarea unei politici externe bazata pe demnitate si primatul INTERESULUI NATIONAL. Crearea unui minister pentru romanii din afara granitelor si determinarea tarilor vecine sa asigure , pe cale de reciprocitate, conservarea si afirmarea identitatii etnice, lingvistice, culturale si religioase a comunitatilor autohtone romanesi din jurul granitelor (Serbia, Ucraina, Bulgaria, Ungaria) si Balcani (Croatia, Albania, Grecia, Macedonia).
13. Eradicarea politicianismului si a coruptiei si instaurarea unui climat de moralitate in viata publica romaneasca.
14. Stoparea ofensivei sectelor.
15. Reincriminarea manifestarilor publice ale homosexualilor.
16. Reincriminarea defaimarii Tarii si Neamului
17. Confiscarea averilor ilicite si condamnarea celor ce au participat la privatizarea economiei in dauna statului, prin privare de libertate si munca in folosul statului Roman.
18. Anularea privatizarilor frauduloase si tragerea la raspundere a celor vinovati de saracirea Romaniei si a romanilor.
19. Garantarea sigurantei cetatenilor prin eradicarea clanurilor interlope care au pus stapanire pe Romania.
20. Reinstaurarea Monarhiei, simbolul unitatii, demnitatii nationale si a echilibrului politic, prin referendum national.
Daca te-ai saturat de partidele anti-nationale si anti-crestine careu au batjocorit Romania vreme de 20 de ani, nu te multumi doar sa ne dai dreptate! Renunta la rolul de spectator si alatura-te Noii Drepte acum, cat mai avem pentru ce lupta!

Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Chat
Andy